ȘOC! Oana Zăvoranu a renunțat la SILICOANE! Ce se întâmplă cu Querida: „Gândiți-vă foarte bine înainte de a vă face…”

De Maria Mocanu
13 februarie, 2019

Oana Zăvoranu a renunțat la SILICOANE! Ea și-a propus să revină la formele pe care la avea înainte de naștere, și a decis să renunțe definitiv la implantul de silicon. Cu această ocazie, vedeta a lansat o nouă modă, „toate fetele să își scoată silicoanele”.

„Stăteam și mă gândeam…cred că e a 9-a operație! Am început să mă operez pentru a ajunge în punctul în care voi ajunge mâine. Este o liposucție, eu nu mai am silicoane, nu mai am plastic. Singurul botox pe care îl mai am acum este la păr. La sprâncene am avut tatuaj și mi le „detatuez”. Noi pentru că nu am avut de lucru, ne-am pus sâni, ne-am tatuat la sprâncene dar ajungem să ne dorim ceea ce aveam când eram naturali. Domnișoarelor, gândiți-vă foarte bine înainte de a vă face o procedură. Din sânii mei naturali, pentru că sunt mai mari decât mi-aș dori eu, vreau să fac niște sâni mai mici.
O să lansez o nouă modă, o să-și scoată toate fetele silicoanele. Cum ne-a făcut mami cu tati! Voi avea sânii mici, fermi și naturali” a povestit Oana Zăvoranu.

După ce a renunțat la implantul de silicon, Oana Zăvoranu a făcut primele declarații. Actrița spune că și-a dorit nespus de mult această schimbare.

„Am renunțat la silicoane. Acum am făcut o liposucție mamară ceea ce înseamnă că îmi doresc bustul de adolescentă. După șapte implanturi, cred că locul acolo nu era foarte bine stabilit. Am decis că grăsimea care era în exces trebuie scoasă. Nu slăbim niciodată unde vrem, nu ne îngrășăm niciodată unde vrem. Deocamdată sunt vinețică. Natural este cel mai bine. Înapoi la rădăcini”, a spus Oana Zăvoranu, în direct la România TV.

Ioana Zăvoranu, cunoscută ca Oana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune. A studiat la Colegiul Național I. L. Cargiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Capitală. La sugestia unor apropiați, s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul de televiziune TVR 2. A câștigat competiția, începându-și cariera în anul 2000.

Sursă foto: Facebook

 

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu