Sora Ancai Pop rupe tacerea dupa MOARTEA artistei: „Vreau sa se stie ADEVARUL despre EA!”

De Munteanu Daniela
8 ianuarie, 2019

Sora Ancai Pop a rupt tacerea si a vorbit despre moartea artistei! Indurerata, Tina a tinut sa ofere despre viata Ancai, dar si despre presupusa relatie pe care aceasta ar fi avut-o cu interpreta Fraga. 

„Dăduse în urmă cu ceva timp un interviu împreună cu Fraga, în care s-a jucat cu cuvintele. Dacă se asculta atent, ele nu spun că sunt împreuna ca şi cuplu. Vorbesc despre o energie între ele, despre faptul că au facut baie împreună şi au dormit îmbrăţişate. Şi eu am facut baie cu Anca şi am dormit îmbrăţisată cu ea! Fac baie şi dorm îmbrăţişată şi cu copiii mei! Asta înseamnă incest?”, a scris Tina Pop.

„Anca nu s-ar fi justificat niciodată. Anca arunca „pastila”, apoi lăsa lumea să interpreteze ce vrea. Eu nu sunt Anca. Eu mă justific şi simt nevoia să o justific. Nu pentru că aş avea ceva cu bisexualitatea sau homosexualitatea. Din contră! Fiecare este liber să îşi trăiascaă viaţa cum vrea! O justific pentru că vreau să se ştie ADEVĂRUL despre EA!”, a adaugat sora Ancai Pop.

Pe 18 Decembrie, cântăreața de muzică pop Anca Pop, cunoscută după numele de scenă „Shamanca” , în vârstă de 34 de ani, a murit într-un accident rutier după ce a plonjat cu mașina în Dunăre.

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu