I-a spart fața cu piciorul! „Amanta” lui Tuncay, ruptă în bătaie! FOTO

De Sandra
15 mai, 2017

Femeia despre care se zvonește că ar fi amanta lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, a trecut printr-un episod incredibil. Sandra a fost bătută cu bestialitate, desfigurată la propriu, de un bărbat, chiar în fața unui club de fițe din Capitală.

Sandra si Andreea Marin, pe vremea in care il ”imparteau” pe Tuncay.

Nimeni nu a intervenit când un bărbat amețit de aburii alcoolului a sărit, fără niciun motiv, cu picioarele pe asistenta lui Tuncay. Acesta a lovit-o cu picioarele direct în figură, fracturându-i nasul în mai multe locuri. Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani.

Tânăra a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență pentru a-i reconstrui nasul și pentru a-i opri sângerarea.

Cum s-a întâmplat totul, a povestit chiar ea:

„Eu n-am schimbat nicio vorbă cu individul, eram cu prietena mea, făceam comanda la taxi. Ne spunea numai prostii, îi spunea prietenei mele că de ce porţi perucă, ce fel de boală ai, cancer, nebunii… iar singurele cuvinte pe care i le-am spus eu au fost «te rog eu, lasă-ne în pace». Iar când i-am zis prietenei mele să mergem, am urcat spre taxi până la un punct şi mi-a zis prietena mea «fii atentă că ne urmăreşte, e în spatele nostru». I-am zis: dispari! În momentul ăla m-a împins şi cum eram pe tocuri, în picaj, mi-a tras un picior în faţă. Atât ţin minte. Când eram jos, curgea foarte mult sânge şi am fugit cumva de-a buşilea către carosabil ca să cer ajutor, altfel cred că el ar fi dat în mine până m-ar fi lăsat acolo lată. Nu ştiu să estimez cât a dat în mine, piciorul ăla a fost fatal, că mi-a fracturat nasul” a povestit Sandra, în cadrul emisiunii La Măruţă.

Din păcate, nici până în ziua de azi individul nu a fost prins.

Ultimele stiri

Articole similare

Comentarii

  • Ar merita si acum sa pateasca tot asa,,, de ce ia luat barbatul lui Andrea ,,,ei se iueau si a venit urita asta cu fata sparta sa-i desparta!!!!poate mai vrea veo bataie!!!

    • du-te la scoala sa mai aprofundezi gramatica….si cu semnele alea de exclamare la cine plm zbieri?

  • Asa a facut si Andreea! I-a stricat casa lui Banica cu mama baiatului sau,Camelia!