Un cunoscut REALIZATOR TV din România, SUSPECTAT de SPĂLARE DE BANI? Avem DECLARAȚIA care a DECLANȘAT SCANDALUL

De Maria Mocanu
2 februarie, 2018

Un cunoscut REALIZATOR TV din România, SUSPECTAT de SPĂLARE DE BANI? După ce a anunţat, public, că şi-a închis contul la o casa de pariuri, Mircea Badea a creat o întreagă tevatură în jurul său.

Recent, jurnaliștii de la Cancan au elucidat povestea după ce au discutat cu reprezentanții casei de pariuri. Conform sursei menționate, Mircea Badea este suspect de spălare de bani.

Reprezentantul companiei de pariuri Unibet, Lucian Prisecaru, a răspuns sec la acuzaţiile aduse de relizatorul TV.

„Nu vrem să comentăm cazuri individuale, dar fiind o companie centrată în jurul clienţilor, pentru care ne străduim să oferim mereu o experienţă remarcabilă, înţelegem că anumite solicitări ale noastre pot da naştere unor neclarităţi. Scopul nostru este să asigurăm jucătorilor un climat sigur, sustenabil, care să respecte legislaţia în vigoare. Acest lucru presupune că, în anumite cazuri, putem solicita informaţii de la clienţii noştri, inclusiv date care ţin de identitatea acestora sau anumite aspecte de natură financiară, în concordanţă cu reglementările naţionale şi cele europene. Pentru marea majoritate a clienţilor, verificările de bază sunt suficiente, însă pentru alţi clienţi pot fi necesare mai multe informaţii”, a precizat reprezentantul casei de pariuri.

În urmă cu două zile, într-o postare pe Facebook, realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a comunicat admiratorilor săi că a închis contul personal ce îl avea deschis la o firmă de pariuri sportive, atacând dur site-ul de pariuri.

„Gata, mi-am închis contul la descreieraţii ăştia securistoizi. În cont mai aveam câteva zeci de milioane. Să le ia dracu! Să le folosească la înmormântare”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituţia care controlează jocurile de noroc din România, a precizat pentru evz.ro că ţine legătura cu respectiva casă de pariuri printr-un avocat.

„Noi controlăm casa de pariuri, au un reprezentant legal cu care ţinem legătura. Avem treabă cu ei strict legat de acte”, a declarat o reprezentantă a ONJN pentru cancan. Mircea Badea obişnuia să posteze pe reţelele de socializare bilete câştigătoare la pariuri. Sumele mizate de realizatorul Antenei 3 erau destul de mari, de câteva mii de lei.

Articole similare

Lasa un comentariu