Va aduceti aminte de IMAGINILE care au uimit lumea mondena? Regretatul Iurie Darie si Anca Pandrea s-au fotografiat in IPOSTAZE SOCANTE.

In 2010, Anca Pandrea si Iurie Darie au reusit sa produca unul dintre cele mai halucinate momente din showbiz-ul romanesc, cand au ales sa se fotografieze nud.

Episodul s-a întamplat cu doi ani inainte de moarte lui Iurie Darie, iar cel care i-a convins sa pozeze in aceste ipostaze penibile pentru varsta lor este cunoscutul fotoreporter Stefan Ionita.

Pozele nud cu Iurie Darie şi soţia sa, Anca, i-au oripilat pe colegii de breaslă, iar reacțiile negative ale actorilor de la aceea vreme au fost extrem de multe.

Una dintre actrițe care a reacționat este Tora Vasilescu: „Când am văzut pozele m-am gândit imediat că are Alzheimer. Poate că el nu-şi dă seama că nu mai este tânăr. La fel şi ea, care a fost frumoasă ca o păpuşă, cred că nu  conştientizează că a trecut timpul. E de râs dar e şi de plâns. Cred că cineva a profitat de ei, poate şi băuseră puţin şi nu au mai ştiut ce fac”, a spus Tora la acea vreme.

La vremea aceea, pana si regretata actrita Stela Popescu s-a aratat de-a dreptul socata: „Acum am aflat şi nu-mi vine să cred. Eu nu am mai jucat cu ei de vreo zece ani şi nu pot să-mi dau seama dacă Iurie s-a schimbat atât de mult. Ea a mai pozat goală pe un butoi, poate că acum au amîndoi acest obicei”.

In urma controverselor aparute pe marginea acestui subiect, Anca Pandrea a tinut sa sublinieze ca este mandra de initiativa pe care a avut-o si nu regreta nimic: „Am primit telefoane de felicitări pentru curajul nostru, pentru faptul că arătăm aşa cum arătăm şi să nu ne necăjim dacă cineva din profesia noastră spune ceva de noi. Nu erau mesaje de complezenţă, unul dintre ele de la o pictoriţă“.