Va aduceti aminte de Nick de la N&D? Este incredibil cum arata acum fostul coleg de scena al Deliei – FOTO.

Dupa ca a traversat o perioada dificila din cauza faptului ca s-a ingrasat extrem de mult, Nick de la N&D a reusit sa isi surprinda apropiatii in momentul in care a slabit brusc si si-a speriat apropiatii, care l-au considerat bolnav.

Fostul coleg de trupa al Deliei le-a declarat jurnalistilor de la Libertatea ca a fost nevoit sa apeleze la un regim strict in momentul in care a vazut ca nu mai poate face lucururi simple din cauza kilogramelor in plus.

Nicolae Marin ajunsese sa cantareasca 110 kilograme din cauza stilului de viata haotic, stresului, dar si mancatul la ore nepotrivite, informeaza sursa mai sus mentionata.

„Nu mă mai puteam lega la șireturi”,a dezvaluit Nick, care in prezent are 78 de kilograme. In momentul in care a realizat in ce situatie este, artistul a hotarat sa slabeasca, insa nu a stiut cand sa se opreseasca, a slabit brusc, iar noua sa infatisare i-a ingrozit pe apropiati.

„Am slăbit sub limita acceptabilă, cu regim disociat și mișcare fizică. Ajunsesem într-un punct în care nu-mi mai puteam controla corpul, tremuram, amețeam, eram mereu obosit, nu mai eram eu. Apropiații au crezut că-s bolnav, am auzit asta de-atâtea ori, încât m-am speriat și am încetat regimul. Sunt în continuare atent la ce mănânc, însă nu mai vreau să slăbesc, ca să n-am probleme de sănătate”, a povestit Nick pentru Libertatea.

Pentru ca oamenii din greseli invata, Nick trage un semnal de alarma adresat tutror celor care vor sa slabeasca: „Sfatul meu, fiți foarte atenți când doriți să slăbiți, trebuie să știți unde vă opriți!”.