Vestea care CUTREMURĂ din temelii lumea mondenă! ”Prietenul vedetelor” pentru care Delia a făcut apel disperat zilele trecute s-a stins din viață!

Alex Faur, prietenul vedetelor, unul dintre cei mai excentrici milionari din Capitală, s-a stins din viață, joi, 2 mai 2019, la un spital din Capitală.

La doar câteva zile după ce vedetele din România s-au mobilizat ca să îl salveze apelând la fani pentru donare de sânge, Alex Faur a fost răpus de o boală gravă, de care aflase în urmă cu aproximativ o săptămână. „Prietenul vedetelor” ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit urgent starea de sănătate.

Alex Faur a fost un apropiat al milionarilor din România, făcând parte și din gașca vedetelor, prin prisma relației de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab, cu Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia, Cătălin Botezatu, dar și multe alte vedete, potrivit antena3.ro.