Vesti triste pentru fanii Corinei Chiriac! Din pacate, DEPRESIA PUTERNICA a impins-o spre o DECIZIE RADICALA

De Munteanu Daniela
25 decembrie, 2018

Vesti triste pentru fanii Corinei Chiriac! Din pacate, DEPRESIA PUTERNICA a impins-o spre o DECIZIE RADICALA.

Corina Chiriac si-a deschis sufetul si a marturisit ca a trecut prin depresii puternice de-a lungul timpului. Dupa ce a cunoscut adevarata dragste la 26 de ani, celebra artista a afirmat ca nu vrea sa mai treaca prin stari de indragosteala, informeaza B1!

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă.

E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat”, a declarat Corina Chiriac într-un intervi, potrivit sursei mai sus mentionata.

Mai mult decat atat, se pare ca artista a hotarat sa se dedice in intregime carierei sale:

Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a declarat Corina Chiriac, a cărei mare dragoste a fost un cântăreț din străinătate”.

Articole similare

Lasa un comentariu