Zi tristă pentru Andreea Marin. De ce nu se bucură de sărbătoarea lui Moș Nicolae

De Maria Mocanu
5 decembrie, 2018

Zi tristă pentru Andreea Marin! Moș Nicolae este un personaj legendar și mitic, care aduce daruri celor dragi în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae, în seara zilei de 5 decembrie, dar, din păcate, unele persoane nu se pot bucura de acestă zi specială.

Printre acestea se numără și Andreea Marin, asta pentru că brunetei îi lipsesc aniversările din familie, petrecerile în care tatăl și bunicul său își sărbătoreau onomastica.

„Bunicul, tata și toate amintirile mele prețioase de Moș Nicolae, acum bine păzite de îngeri, în cer. Rădăcinile mele, îmbrățișarea copilăriei, sprijinul, sfatul cel înțelept, încrederea, forța, iubirea profundă, toate ascunse în inimile celor doi Nicolae ai mei. Dor”, este mesajul transmis de Andreea Marin.

Anul trecut, cu prilejul zilei de Sfântul Nicolae, Andreea a fost amfitrioana unei noi gale caritabile, de strângere de fonduri, pentru Magda Coman, ”omul frumos cu suflet mare care mișcă lucrurile în direcția bună, de ani de zile, pentru oameni care, ca și ea, trăiesc în scaunul cu rotile”, după cum a anunțat chiar aceasta.

”Sănătatea Magdei cunoaște un alt moment de cumpănă acum, cand în urma unei intervenții chirurgicale nereușite la picior realizată în România, are nevoie urgentă de o altă operație, care să îi salveze piciorul”, a spus Andreea.

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu